Onerva-bot ja Alma Talentin Chatbot Day 27.10. – 28.10.2020

Olemme mukana ensi viikolla puhumassa Alma Talentin järjestämässä Chatbot Day – Robotti asiakasviestijänä -tapahtumassa Helsingissä 27.10. – 28.10.2020.


Chatbot Day -seminaari tiivistää kaikki asiakaspalvelun ja -viestinnän automaatiota koskevat trendit. Kuulet ajankohtaisia puheenvuoroja bottien kehityksestä ja hyödyntämisestä asiakaspalvelun tukena. Suomen parhaiden tekoäly- ja chatbot-asiantuntijoiden lisäksi kuulet eri organisaatioiden bottimatkasta käytännössä.”

https://koulutus.almatalent.fi/chatbot-day/

Ratkaiseeko keskusteleva tekoäly hoitajapulan?

Onervalta Ville Niemijärven puheenvuoro on tapahtuman jälkimmäisenä päivänä keskiviikkona 28.10 klo 14.10.

Ville kertoo miten keskustelevaa tekoälyä ja puheella ohjattavia virtuaaliavustajia voidaan hyödyntää vanhushoivassa ja sosiaalihuollossa.

Puheenvuorossa käydään läpi seuraavia aiheita:

  • Keskustelevan tekoälyn ja virtuaaliavustajien hyödyntäminen hoivaviestinnässä
  • Käyttötapauksia ja kehitysprojekteja meiltä ja maailmalta
  • Tekoälyn opettaminen ja kehittäminen käytännössä
  • Mitä haasteita bottien hyödyntämiseen terveydenhuollossa liittyy?
  • Miltä näyttää tulevaisuuden malli, jossa asiakkaan hoidosta vastaavat ihminen ja botti yhteistyössä?

Kerromme omasta tuotekehityksestämme Onerva-botin tiimoilta mutta käymme läpi laajemmankin keskustelevaa tekoälyä terveydenhuollossa.

Mikä on Onerva-bot keskusteleva tekoäly? Tutustu tästä blogikirjoituksesta.

Paikalla on paljon muitakin huippupuhujia yrityksistä useilta eri toimialoilta, virastoista ja yliopistoista kertomassa käytännön esimerkkejä chatboteista ja tekoälystä. Jos aihe kiinnostaa niin ilmoittaudu mukaan tästä. Tapahtumaan voi osallistua myös etänä.

Lisätietoa Onerva-bot keskustelevasta tekoälystä saat tästä blogikirjoituksesta tai varaamalla itsellesi oman 15 min etäesittelyn laittamalla meille sähköpostia info at onervahoiva.fi tai soittamalla 050 326 4989.