Onerva omaisviestintä on saatavilla myös Espoossa

Ylen A-studiossa viime torstai-iltana oli mm. ministeri Saarikko, Espoon Perusturvajohtaja Metso, kansanedustaja Juvonen juttelemassa siitä, miten viestintää pitää parantaa vanhusten kotihoidossa.

Keskustelua käytiin mm. siitä, miten viestivihkot ovat tärkeitä (mutta samalla vähän kiellettyjä).

Studiossa ollut omainenkin nosti suurimmaksi ongelmaksi huonon tiedonkulun.

Näyttäisi siltä, että meidän kotihoidon sähköiselle viestivihkolle on tarvetta ja ongelma mitä ollaan ratkaisemassa on todella suuri koska ministereitä ja kansanedustajia myöten sitä puidaan primetimessa televisossa.

Ja toki me se tiedetään, olemme olleet tällä samalla asialla vuodesta 2014 saakka ja keskustelemme päivittäin omaisten, hoitajien ja johdon kanssa.

Tiedämme myös, että palvelumme avulla ongelma pystytään ratkaisemaan, ainakin helpottamaan merkittävästi. Tästä on erinomaisia kokemuksia mm. Kuopiosta, Kokemäeltä, Saarikasta, Liedosta…. käyttäjiä löytyy aina Saksasta, Ruotsista ja Yhdysvalloista asti.

Espoon Metso tosin virheellisesti sanoi, että markkinoilla ei olisi palveluja viestinnän parantamiseksi.

Nyt pitäisi siis saada Juha Metsolle Espooseen viesti perille, että apu on lähellä.

Lupasimme Twitterissä, että tarjotaan kaikille espoolaisille Onervan viestintäpalvelun ensimmäinen vuosi ilmaiseksi, tuen kera. Ei sitoutumista.

Ei meidän palvelu tätä koko ongelmaa tietenkään ratkaise mutta parempi viestintä, tiedonkulku, omaisten huolen vähentäminen, hoitajien välisen tiedonkulun parantaminen ja sitä kautta virheiden vähentäminen, luottamuksen rakentaminen ja sitä kautta toimialan ja toimijoiden parempi brändäys on aika isoja juttuja kuitenkin.

Auta viemään viesti Espooseen jakamalla päivitystä tai vinkkaamalla palvelusta tutulle, jolla on läheinen kotihoidossa 

Katso Yle A-studio tästä linkistä