Onerva – omaisviestinnän hinnasto on julkaistu

Olemme julkaisseet Onerva – omaisviestintäpalvelun hinnaston.

Onerva omaisviestinnän hinnoittelu

Meillä on ilo ilmoittaa, että tarjoamme Onervasta ilmaisversion, joka on suunnattu pienille hoivaringeille (max. 3 käyttäjää).

Se soveltuu tapauksiin kun vanhus ei ole vielä hoivan piirissä mutta läheiset ja satunnaiset hoiva-ammattilaiset tarvitsevat tietoturvallisen tavan viestiä keskenään.

Läheinen voi päivällä antaa lääkkeet ja kuitata tämän Onervaan. Näin illalla paikalle tuleva toinen läheinen tai yksityinen kotihoitopalvelu tietää, että lääkkeet on annettu.

Maksullinen versio on tarkoitettu hoivayrityksille ja kunnille. Sen hinta on 4,90€/asiakas/kk.

Onervaan voidaan liittää myös muita hoivatoimijoita omaisten ja hoitajien lisäksi. Fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, hammashygieenikkoja, vapaaehtoisia. Kaikki perustuu tietenkin asiakkaan antamaan suostumukseen.

Omaisviestintä pitää olla mahdollista kaikille, siksi tarjoamme ilmaisversion

Haluamme tuoda avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja lisätä yhteistyötä vanhus- ja vammaishoivaan läpi Suomen.

Onerva ja sen mahdollistama reaaliaikainen ja tietoturvallinen omaisviestintä on ratkaisu avoimuuden lisäämiseksi. Onerva tarjoaa myös tuon kaivatun yhteistyöalustan omaisille ja eri hoivatoimijoille.

Näemme, että omaisviestintä pitää olla mahdollista kaikille. Se ei saa riippua siitä mikä potilastietojärjestelmä on taustalla tai missä omaiset asuvat. Se ei saa riippua myöskään kustannuksista.

Siksi tarjoamme Onerva – omaisviestinnästä ilmaisversion omaisille.

Onervan ilmaisversio sopii etenkin silloin kun ikääntynyt ei ole vielä siirtynyt vanhushoivan piiriin. Silloin kun kunnan kotihoito vielä käy säännöllisesti mutta vanhus kaipaa kuitenkin apua.

Tuota apua toimittaa usein läheiset, lapset tai ystäväpiiri. Paikalla voi käydä hoiva-ammattilaisia, hoitajia, henkilökohtaisia avustajia, fysioterapeutteja, vapaaehtoisia.

Onervan ilmaisversio tarjoaa mahdollisuuden lisätä 3 käyttäjää viestirinkiin. Nämä voivat olla omaisia tai hoiva-ammattilaisia.

Onervan ilmaisversio sisältää kaikki toiminnallisuudet mitä maksullinenkin versio.

Kun vanhus siirtyy vanhushoivan piiriin ja kotihoito alkaa käymään säännöllisesti tai hän muuttaa palvelutaloon, voidaan Onervan tiedot siirtää asiakkaan näin halutessa uudelle hoivapalvelutarjoajalle.

Tämä helpottaa huomattavasti hoivan aloitusta kun hoitajilla on kaikki tarpeellinen tieto käytössä heti alusta.

Kilpailukykyinen hinta hoivapalvelutarjoajalle

Hoivapalvelutarjoajille, kunnille ja yrityksille, tarjoamme Onervaa kilpailukykyiseen hintaan: 4,90€/asiakas/kk.

Käyttäjämäärien rajoitusta ei ole eikä myöskään irtisanomisaikaa. Jos palvelun käytön haluaa lopettaa, sen voi tehdä saman tien.

Onervan käyttöönotto on täysin riskitöntä myös taloudellisesti.

4,90€/kk tarkoittaa alle 60€ vuodessa per asiakas.

Uskomme, että tämä hinta voitetaan parissa viikossa hoitajien ja johdon säästyneellä työajalla. Puhumattakaan siitä lisäarvosta ja huolen vähenemisestä mitä hoivayksikkö voi tarjota omaisille.

Onervan käyttöönotto parilla klikkauksella

Onervan ilmaisversion voi ottaa pian käyttöön parilla klikkauksella suoraan Onervan nettisivuilta (viimeistään elokuussa).

Sitä ennen jos haluatte testata Onervaa tai ottaa sen käyttöön, olkaa rohkeasti yhteydessä niin toimitamme teille tunnukset (p. 050 3264989/Ville tai email: ville@onervahoiva.fi)

Onerva ei vaadi ohjelmisto- tai laitteistoasennuksia. Se ei vaadi erityistä projektia. Jos haluatte tuoda avoimuutta hoivatyöhön ja aloittaa Onervan käytön, voitte aloittaa sen jo tänään.

Toivotamme siis kaikki lämpimästi tervetuloa kokeilemaan Onervaa ja omaisviestintää.

Onervan yhteydenotot:

Ville Niemijärvi
Puhelin: +358 50 326 4989
Email: ville at onervahoiva.fi