Etsimme full-stack devaajaa viemään Onervan mopolla kuuhun

Onervan tuotekehityksessä on edessä seuraava vaihe ja tarvitsemme siihen apua. Etsimme ns. full-stack devaajaa eli koodaria joka hallitsee niin front- kuin back end toteutuksen.

Oletko siis devaaja, joka etsii elämälleen suurempaa tarkoitusta, työlle uutta suuntaa ja sisältöä?

Katso rekryvideomme alta, teksti jatkuu sen jälkeen.

Mikä Onerva on?

Onervan missiona on tuoda avoimuutta ja läpinäkyvyyttä vanhus- ja vammaishoivaan. Rakentaa luottamusta hoitohenkilökunnan, omaisten ja asiakkaiden välillä. Ja parantaa hoivan laatua sekä hoivapalveluiden saatavuutta.

Ensimmäinen palvelumme on Onerva Omaisviestintä. Eräänlainen ”hoiva-alan WhatsApp”. Sen avulla omaiset tietävät mitä heidän rakkailleen kuuluu niin kotihoidossa kuin palvelutaloissa.

Kehitämme palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa (omaiset ja hoiva-ammattilaiset) ja meille on tullut valtavasti toiveita uusista ominaisuuksista.

Toisaalta haluamme seuraavan 12 kuukauden aikana rakentaa 2-3 uutta innovaatiota Onervan ympärille. Sellaisia asioita, jotka tuovat turvaa, avoimuutta ja läpinäkyyttä vanhus- ja vammaishoivaan.

Tiedossa on mm. integraatioita Omakantaan, eri sensoriteknologiaan, koneoppimisen ratkaisuja ja markkinapaikka/jakamisalusta hoivapalveluille.

Etsimme nyt ohjelmistokehittäjää, ns. full-stack devaajaa, toteuttamaan näitä juttuja ja viemään Onervaa eteenpäin. Haluamme rakentaa siitä maailman rakastetuimman hoiva-alan palvelun ja tarvitsemme siinä sinun apua.

Mitä odotamme sinulta?

Ensisijaisesti me halutaan, että sinulla on nälkä muuttaa maailmaa. Tehdä jotain suurta.

Et etsi vain seuraavaa palkanmaksajaa vaan paikkaa toteuttaa itseäsi, kehittyä ammattilaisena seuraavalle tasolle ja jättää siinä samalla jonkinlainen positiivinen jälki maailmaan, muutos parempaan.

Teknologiat joita käytämme ovat mm. React (JS + native), Node.js sekä Mongo.

Nämä tai vastaavat, kuten Angular, olisi hyvä hallita. Myös konkreettiset näytöt mobiili- ja web-sovellusten tekemisestä on tärkeää.

Haluamme, että pystyt ottamaan isosti vastuuta tuotekehityksestämme, pystyt työskentelemään itsenäisesti ja pystyt myös ohjaamaan muiden työtä (esimerkiksi junioreiden tai kumppaneiden).

Pystyt haastamaan meitä, kertomaan mihin suuntaan kehitystä pitäisi viedä ja miksi.

Ja tämä on erittäin tärkeää: olet hyvä lähimmäisille. Tasa-arvo, toisten kunnioitus ja lähimmäisistä välittäminen on meille tärkeää.

Eli jos nuo tekniset jutut on hallussa ja omaat vielä suuren, lämpimän (mutta nälkäisen) sydämen joka haluaa muuttaa maailmaa, niin olet etsimämme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme valtavasti vastuuta ja päätösvaltaa. Mahdollisuuden työskennellä aivan uusien asioiden parissa (esim. hoiva-alan alustatalous, sensori-integraatiot, instant-messaging) sekä tehdä työtä, joka tuottaa iloa niin vanhuksille kuin heidän omaisille.

Saat itse valita työskentelyajat ja -paikan. Tarjoamme toimiston ja vermeet mutta älä odota säkkituoleja, biljardipöytiä ja pleikkaria.

Olemme alkuvaiheessa oleva startup-yritys, joka on saanut siemenrahoituksen. Tämän turvin valmistelemme kansainvälistymisen ensiaskeleita ja käynnistämme liiketoimintaa Suomessa. Rahaa ei ole vielä paljon mutta tahtoa ja taitoa sitäkin enemmän. Eli tarkoitus on mennä mopolla kuuhun.

Palkkasi riippuu suorituksesta eli jos viet meidät mopolla sinne kuuhun, niin kuittaat varmasti mukavat osakeoptiot vaikka sitten Thaimaan huvilaa varten tai mikä ikinä onkaan sinun juttu.

Hakuprosessi

Startup-yritysten perusprinsiippi kuuluu näin:

Palkkaa aina itseäsi parempi tyyppi

Eli sinun pitäisi olla vähintäänkin parempi koodari kuin meidän CTO Lauri. Ja hän on aika kova.

Mutta älä huoli, ei tässä aleta painimaan. Ajattelin, että tehdään näin:

  1. Nakkaa meille CV ja vapaamuotoinen email, miksi haluat meille ja miten voisit auttaa meitä pääsemään sinne kuuhun. Tuo mielellään esille mitä konkreettisia näyttöjä on vaadituista teknologioista ja käytännön mobiili- ja websovellusten toteutuksista.
  2. Jos paperilla kaikki näyttää hyvältä, sovitaan treffit. Rupatellaan, tutustutaan puolin ja toisin. Jutellaan avoimesti miten meidän kannattaa edetä ja onko meillä tulevaisuutta yhdessä. Katsotaan löytyykö molemminpuolista kipinää.
  3. Jos kipinää löytyy, saat vaikka katsoa meidän koodia, arkkitehtuuria, dokumentaatiota… kerro meille mitä tekisit toisin, missä on onnistuttu, kerro voitko tehdä asiat paremmin. Joku pieni harjoitustyö voidaan antaa jotta voit todistaa osaamisen.
  4. Ja jos oikeasti tuntuu, että hanskaat tän homman, niin katso meitä silmiin ja sano: ”Jätkät, mä hanskaan tän homman! Nyt te palkkaatte mut ja me lähdetään mopolla kuuhun.”

Homma sopii myös freelancereille ja pätevien kavereiden kanssa voidaan tehdä joustavat sopimukset.

Jos siis tämä kuulostaa hyvältä setiltä mutta et vaikka halua jättää päivätyötäsi, ota silti yhteyttä ja katsotaan millainen järjestely saadaan aikaiseksi.

Yhteydenotot: p. +358 50 326 4989 email: ville at onervahoiva.fi

https://www.linkedin.com/in/villeniemijarvi/

Tutustu Onervaan:

Onervan Facebook-sivu

Onerva Twitterissä

Onervan LinkedIn