Loppuvuoden tapahtumakalenteri

Loppuvuosi on kiireistä aikaa Onervalla. Tässä on pieni tapahtumakalenteri, josta näet missä päin liikumme.

Ole rohkeasti yhteydessä tai tule tapaamaan meitä jos vanhus- ja vammaishoivan teknologiakehitys, omaisviestintä tai hoiva-alan jakamisalusta kiinnostaa!

Tiistai 7.11.2017: Keski-Suomen muistihoitajien verkoston työkokous

Olemme esittelemässä Onerva Omaisviestintää Keski-Suomen muistihoitajien työkokouksessa. Tapahtuma ei ole avoin kaikille mutta jos kuulut muistihoitajaverkostoon, tervetuloa tutustumaan Onervaan.

Paikalla on mahdollista itse testata Onervaa käytännössä joten ottakaa älypuhelimet tai padit mukaan.

Tiistai 28.11.2017: Digital Silver

Digital Silver on Esko Ahon vetämä kansainvälinen tapahtuma ikäihmisten digitaalisten palvelujen kehittäjille. Mukana on kansainvälisiä vanhushoivan yrityksiä, palveluntuottajia, järjestöjä ja startupeja kuten Onerva.

Olemme mukana omalla esittelypisteellä sekä sivulavalla pitämässä pienen ”pitchauksen” eli myyntipuheen miksi juuri Onerva tulee mullistamaan vanhushoivaa.

Tarkoituksenamme on saada sekä kotimaisia että kansainvälisiä kontakteja ja yhteistyökumppaneita sekä tietenkin hämmästyttää Onervan uusilla ominaisuuksilla, jotka pääsevät tositoimiin Kuopiossa talvella 2018 kun koneoppimiseen perustuva jakamisalustan prototyyppi otetaan käyttöön.

Torstai 30.11.2017: Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) järjestämä Health and welface services meets startups

Tämä Slushin sivutapahtuma järjestetään torstaina 30.11 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa julkisen sote-sektorin silmäätekevät päättäjät niin Sosiaali- ja terveysministeriöstä, Tekesistä, Sitralta, Kelalta ja monista muista organisaatioista tapaavat sote-alan startuppien kanssa.

Onerva on mukana omalla esittelypisteellä kertomassa niin ennakoivasta analytiikasta ja koneoppimisesta terveydenhuollossa, hoiva- ja hyvinvointipalvelujen jakamisalustasta kuin omaisviestintä ja -yhteistyöpalvelustamme.

Työlistallamme on rakentaa myös Onervasta integraatio Kanta Omatietovarantoon ja tästä aiheesta tullaan myös keskustelemaan tapahtumassa.

Tule jututtamaan onervalaisia ja kuulemaan ajatuksiamme miten digitalisaatiolla tullaan tekemään hyvää terveydenhuollossa ja etenkin ikääntyneiden hoivassa.

Onervan käyttöönottoja ja valmistautumista Kuopioon

Marraskuussa on Onervan käyttöönottoja etenkin pääkaupunkiseudulla ja täällä kotikonnulla Keski-Suomessa.

Tämän lisäksi työskentelemme hikihatussa uuden palvelualustan parissa, jonka tiimoilta järjestämme heti tammikuun alussa työpajoja Kuopiossa paikallisten yritysten ja yhdistysten kanssa. Tarkoituksena on suunnitella palvelualusta yhdessä käyttäjien (yrittäjien ja kuluttajien) kanssa yhdessä.

Käyttöönotto on helmikuussa 2018. Sitä ennen tammikuun alussa aloitetaan Kuopiossa Onerva Omaisviestinnän pitkä koekäyttö, jota odotamme myös innolla.


Jos haluat jutella digitalisaatiosta terveydenhuollossa, palvelualustastamme tai omaisviestinnästä ja -yhteistyöstä, ota rohkeasti yhteyttä: ville at onervahoiva . fi tai +358 50 326 4989