Kokemuksia Upgraded Life Festivaaleilta 2018

Viime viikolla olimme mukana Upgraded Life Festivaaleilla Helsingissä.

Kyseessä on terveysalan tapahtuma joka kokoaa yhteen niin sote-toimijoita (esim. meille tärkeitä vanhustoimen vaikuttajia), yrityksiä kuin myös sijoittajia.

Ja tietenkin kansainvälisiä puhujia.

Katso alta video, jolla haastattelemme muutamia mielenkiintoisia terveysalan startup-yrityksiä. Mukana Navigil, Medigoo, Abomics ja Sanoste.

Klikkaa kuvaa niin näet videon. Juttu jatkuu videon alla.

Onervalla oli paikalla esittelypiste ja lisäksi osallistuimme Tekno-tärskyille, jossa kerroimme lyhyesti palveluistamme sote-alan kuntatoimijoille.

Paikalla oli mm. Porvoon kotihoidon päälliköitä, joiden luona olimme käymässä juuri edellisenä päivänä opastamassa Onervan käyttöön. Porvoossa testataan Onervaa vuoden loppuun asti kotihoidon sisäisessä viestinnässä.

Toinenkin kunta ilmoittautui heti paikan päällä haluavansa testata Onervaa joten tältä osin lyhyet Tekno-tärskyt oli meille erittäin onnistunut tilaisuus.

Keskustelimme festivaaleilla myös 5 sijoittajan kanssa Onervasta ja meidän kansainvälistymisestä sekä myös uusista innovaatioista kuten puheohjatusta digitaalisesta assistentista.

Osalle aihe meni täysin yli hilseen ja osa innostui isosti. Jatkamme ”puhe-botin” prototyypin toteutusta ja palaamme ainakin kahden sijoittajan kanssa aiheen pariin syksyllä.

Kokonaisuutena oikein hieno tapahtuma, johon osallistumme varmasti myös ensi vuonna.

Tässä on vielä Upgraded Life Festivaalin uutiskirjeen mukana tullut lista jutuista eri medioissa.

2.6. Onervahoiva on Youtube: Onerva Upgraded Life Festivaaleilla 2018
31.5. Yle Nyheter TV-nytt (from 17:16): //areena.yle.fi/1-4273639