ChatGPT ja tekoäly asiakas- ja potilastyössä -koulutus 28.2.2024

Tervetuloa Onervan ja Profession järjestämään koulutukseen ChatGPT:n ja tekoälyn hyödyntämisestä asiakas- ja potilastyössä keskiviikkona 28.2.2024.

ChatGPT & tekoäly asiakas- ja potilastyössä -koulutus tarjoaa kattavan katsauksen tekoälyn roolista sote-sektorilla, syventäen ymmärrystä tekoälyn hyödyntämisestä päivittäisessä työssä. Koulutuksessa tuodaan esiin myös tärkeät tietoturvaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvät haasteet.

Kyseessä on hybridikoulutus eli siihen voi osallistua joko etänä tai paikan päällä Espoossa.

Tutustu ohjelmaan tästä: https://professio.fi/product/tekoalyn-hyodyntaminen-asiakas-ja-potilastyossa/

Onerva on kehittänyt vuosia generatiivista tekoälyä sosiaali- ja terveydenhuoltoon – tule kuulemaan alan viimeiset opit

Onerva aloitti generatiivisen ja keskustelevan tekoälyn kehittämisen sosiaali- ja terveydenhuoltoon 2018 kehittämällä Onerva-bot puheohjattua virtuaaliavustajaa. Tämän kehitystyön ja kertyneen osaamisen kautta Onerva on ollut mukana kehittämässä niin yläkouluikäisille nuorille suunnattua generatiivisen tekoälyn Hytebottia kuin määrittämässä ison sairaalan puhelinpalvelujen automatisointia puherobotiikalla.

Onervan asiantuntijoilla on yli 20 vuoden kokemus useilta eri toimialoilta tekoälyn ja koneoppimisen kehittämisestä ja edellisen vuoden olemme keskittyneet suurten kielimallien ja esimerkiksi ChatGPT hyödyntämiseen.

Tervetuloa mukaan koulutukseen, kurkkaa ohjelma tästä ja ilmoittaudu mukaan: https://professio.fi/product/tekoalyn-hyodyntaminen-asiakas-ja-potilastyossa/


Haluatko lisätietoa Onervasta ja meidän palveluista. Laita viestiä info@onervahoiva.fi tai käytä lomaketta alla.