Onervan loppukesän kuulumiset

Onerva on palannut lomilta ja on nyt täydessä touhussa viemässä kotihoidon/palveluasumisen omaisviestintä & -yhteistyö palveluja ympäri Suomea. 

Tässä on lyhyt katsaus mitä olemme puuhanneet kesällä ja mitä syksy tuo tullessaan.

✅ Elokuun alussa aloitamme Onervan omaisviestintäpalvelun koekäytön Tampereelle Koukkuniemen vanhainkodissa kolmessa yksikössä. Onervaa pilotoidaan Impivaarassa, Jukolassa ja Toukolassa 31.1.2021 saakka.

✅ Kesällä aloitettiin Onervan omaisviestinnän pilotti Etelä-Savossa eli Essotella (mm. Mikkeli, Puumala, Kangasiemi) ja sitä laajennetaan syksyllä Pieksämäelle.

✅ Raumalla Onerva otettiin keväällä käyttöön kaikkialla vanhuspalveluissa. Syksyllä mukaan tulee läntinen kotihoidon alue.

✅ Jyväskylässä käyttö jatkuu koko kaupungin kotihoidossa ja laajenee uusiin yksiköihin kun pari aluetta siirtyi yksityiseltä kaupungille. Kesällä käyttö laajentui 3 vanhusten asumispalveluyksikköön.

✅ Tutoris Oy laajentaa Onervaa uuteen yksikköön Kuusamoon. Ennestään Onerva on käytössä Tutoriksen Tenhokodissa Helsingissä.

Helsingin Lauttasaaren Senioritalossa käyttö alkaa myös pikapuoliin.

Helsingistä ja Onervasta kuulette myös pian lisää 😉

✅ Onervan kauppapalvelu sovellus on saanut Oulusta todella hyvää palautetta ja käytössä halutaan siirtyä tuotantoon. Onerva nopeuttaa ja helpottaa merkittävästi kotihoidon työtä kun kauppa-asiointi hoituu napin painalluksella.

Lue kotihoidon tiiminvetäjän kommentit alta (juttu jatkuu kuvan alla).

Tutustu Onervan kauppasovellukseen oheiselta videolta.

✅ Saimme myös Business Finlandin rahoitusta Onervabotin eli vanhushoivaan räätälöidyn keskustelevan tekoälyn kehittämiseen. 

Rahoituksen turvin pystymme keskittymään Onerva-botin kehittämiseen ja kansainväliseen pilottiin seuraavaksi 6-8kk ajaksi 🤖

Tutustu Onerva-botiin tältä videolta.

Tämmöisillä aktiviteeteilla suuntaamme syksyä kohti. Ole yhteydessä jos omaisviestintä, kauppa-asiointi tai puherobotiikka vanhushoivassa kiinnostaa!

Kesäisin terveisin
Ville
ville at onervahoiva.fi
p. 050 326 4989