Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoa Onervasta – tai jakaaksesi ideasi – olemme kuulolla!

smartphone

+358 50 326 4989
Vastaamme puheluihin
ma–pe klo 8–16 EEST

email

Yleiset viestit: info@onervahoiva.fi
Henkilökohtaiset: etunimi@onervahoiva.fi

place

Onerva hoivaviestintä Oy
Yrjönkatu 38-40 B 22
40100, Jyväskylä

Ville Niemijärvi
CEO  •  Perustaja

Ville on Onervan perustaja, yrittäjä (15 vuotta) ja terveysalan analytiikan asiantuntija. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tiedolla johtamisen, data analytiikan ja tekoälyn konsultoinnista, tuotekehityksestä ja koulutuksesta, erityisesti terveydenhuollon alueella mutta myös lukuisilla muilla toimialoilla. Viime vuosina Onervan kehitystyön lisäksi Ville ollut esimerkiksi rakentamassa Valviralle datapohjaisen valvonnan kokonaisuutta.

Onervalla Ville vastaa myynnistä ja markkinoinnista sekä on tuoteomistaja. Tutustu lisää Villen LinkedIn profiilista: https://www.linkedin.com/in/villeniemijarvi/ 

Lauri Lehtovaara
CTO  •  Perustaja

Lauri on Onervan perustaja, tohtori, akatemiatutkija Jyväskylän yliopistolla ja yrittäjä. Lauri vastaa Onervan teknisestä toteutuksesta ja visioi mitä ikääntyneiden hoivan tulevaisuus tuo tulleessaan.

Marika Niemijärvi
Asiantuntija
 

Marika on lähihoitaja, toimintaterapeutti ja terveystieteiden maisteri (gerontologia ja kansanterveys). Hän on työskennellyt ikääntyneiden parissa niin erikoissairaanhoidossa, yksityisellä sektorilla kuin järjestöpuolella. Marika vastaa Onervan tutkimustyöstä sekä asiakaspalvelusta ja käytöntuesta.